Pravila privatnosti

Izjava o zaštiti privatnih podataka

Sustav online trgovine koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način.
Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.
Koristeći https enkripciju nad prometom prema web lokaciji i izlazni promet sa web lokacije je kriptiran kako nijedna treća strana ne bi bila u mogućnosti zlorabiti ili prepoznati transferirane podatka.

Izjava o privatnosti podataka

Decor – tapete d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Decor – tapete d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.