Ljepljenje tapeta donosi u interijer profinjenost i eleganciju.

Ljepljenje tapeta danas se uveliko razlikuje od nekadašnjeg ljepljenja tapeta.Postoji par metoda ljepljenja tapeta.Za obične tapete su i lakše metode ali za kompliciranije tapete su i metode kompliciranije.

Tapete su nezamjenjivi dekorativi glamuroznog baroknog interijera.Za razliku od prijašnjih tapeta današnje su puno izdržljivije i otpornije zahvaljujući primjeni kvalitetnijih materija za samu proizvodnju.Naravno da ima i onih koje su još uvijek nekvalitetne ali su zbog cijene pristupačnije kupcima.

 

tapeta

Tapeta

Ljepljenje tapeta u viktorijansko doba isticao se po ekskluzivnim tapetama bogatim ukrasnim motivima i tradicionalnim dekorativnim drvenim oblogama.Još i dan danas su najvažniji elementi za uređenje interijera tako što su postali dostupni za većinu domaćinstava zbog širokog raspona dizajna i različitih metoda proizvodnje.Osim kao znani stil zidnih tapeta i dekorativnih obloga neizostavne su ornamentalne ukrasne štukature koje stavljamo i danas u luksuzne interijere.

Ukoliko želite imati umjetnički stil ljepljenje tapeta raskoša i elegancije obavezno odaberite umjetničke tapete provjerenih proizvođača.U suprotnom odaberete li nekvalitetnu tapetu pojavit će se problemi prilikom samog ljepljenja za koje je posljedica brisanje boje,greške na dezenima,širenje te skupljanje,razni nabori na tapetama,i sl.

Gdje možete pronaći veliki izbor kvalitetnih tapeta.Možete ih pronaći u zidne tapete meblo  odnosno meblo tapete pa  zidne tapete kika odnosno kika tapete.
Možete još ih pronaći u zidne tapete loft.

Tapete meblo nudi vam najveći izbor tapeta u Zagrebu .

Želite li se osjećati ugodno i opuštajuće u svom interijeru topla preporuka je da izaberete ljepljenje tapeta u kombinaciji sa štukaturama i dekorativnim oblogama.

Umjetnički stil- prednosti ljepljenje tapeta :

  1. Veliki izbor dezena gdje će te sigurno odabrati onaj koji vama najviše odgovara i uklopiti ga u vaš interijer.
  2. Za razliku od boje dobit će te reprodukciju umjetnosti u interijeru sa malo ulaganja.
  3. Brzi preobraz izgleda interijera u čisti bezprijekorni  glamurozni prostor.
  4. Prikrivanje bolnih neravnina nastale neprofesionalnim vještinama nekvalitenih majstora.
  5. Lagano skidanje sa zidova te zamjena sa novim ukoliko imate potrebu .
  6. Lagano održavanje (brisanje,čišćenje,udarci,požar i sl.)

Glamurozne dekorativni umjetnički stil zidnih tapete nikad nije izašao iz trenda  i on će uvijek biti dio vrhunskih interijera.

Tim decor-tapete ljepljenje tapeta najzahtjevnije dezena visoke elegancije i skupoće.Kvalitetna ljepljenje tapeta zahtjeva i posebne tehnike ljepljenje tapeta.

Odlika profesionalnog ljepljenje tapeta su nevidljivi spojevi bez nabora i mrlja.Tapeta uz kvalitetna i renomirana ljepila može na zidu trajati vječno dok ne poželite promjenu u drugi  stil.

Umjetnički stil je odlika savršenstva i stvaranja umjetničkog djela na zidovima.

Ljepljenje tapeta profesionalno za ekskluzivne prostore